
Popis produktu
Japonský gyuto/šéfkuchársky nôž DELLINGER HOKIYAMA SAKON BOKUSUI ROU-WAVE 151920 je viacúčelový nôž na všestranné použitie. Má ideálny tvar pre všetky typy krájania. Je vhodný na porciovanie mäsa, krájanie rýb, filetovanie, čistenie mäsa a rýb, ovocia a zeleniny. Gyuto šéfkuchársky nôž je vhodný pre domáce aj profesionálne kuchyne.
Jadro čepele je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Aichi AUS-10 s tvrdosťou okolo HRC 62, obklopené 32 vrstvami mäkšej ocele - san mai clad. Celá čepeľ je leštená do zrkadlového lesku.
Osemhranná rukoväť je vyrobená z lakovaného dubového dreva.
Nikdy neumývajte nôž v umývačke riadu.
Nepoužívajte nôž ako páčidlo a vyhnite sa jeho ohýbaniu.
Nepoužívajte nôž na krájanie tvrdých a mrazených potravín.
Chráňte nôž a jeho čepeľ pred pádom alebo nárazom.
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukoväte:Dubové drevo
-
Dĺžka čepele:24 cm
-
Celková dĺžka:40 cm
-
Dĺžka rukoväte:16 cm
-
Hmotnosť:168 g
-
Využitie:Kuchynský, Varenie
-
Typ noža:Pevný
-
Krajina pôvodu:Japonsko
Parametre produktu
-
Materiál čepele:AUS-10
-
Materiál rukoväte:Dubové drevo
-
Dĺžka čepele:24 cm
-
Celková dĺžka:40 cm
-
Dĺžka rukoväte:16 cm
-
Hmotnosť:168 g
-
Využitie:Kuchynský, Varenie
-
Typ noža:Pevný
-
Krajina pôvodu:Japonsko
-
Farba:Hnedá
-
Obsah balenia:nôž