
Popis produktu
Inšpirovaný japonskými kulinárskymi tradíciami, tento nôž je nevyhnutnosťou pre náročných kuchynských nadšencov, ktorí kladú dôraz na presnosť pri varení.
Gyuto nôž má štíhlu čepeľ, ideálnu na dosiahnutie presnosti ostria ako britva pri krájaní a sekaní rôznych ingrediencií. Je mierne väčšou alternatívou k našim nožom Santoku a Allround. Jeho výnimočné krájacie schopnosti ho robia ideálnym na vytváranie jemných, papierovo tenkých rezov. Upozorňujeme však, že jeho jemná hrana nie je vhodná na rezanie tvrdých látok, ako sú kosti.
Čepeľ je vyrobená z našej vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele, čo zaručuje výnimočnú ostrosť. Môžete si vybrať medzi dvoma exkluzívnymi rukoväťami: kučeravá breza alebo morená kučeravá breza. Obe možnosti sú ošetrené ľanovým olejom, aby zabezpečili pohodlný a bezpečný úchop, aj v mokrých podmienkach.
S nožom Gyuto je dodávané exkluzívne navrhnuté kožené puzdro vyrobené z fínskej zeleninovo činenej kože, ktoré poskytuje praktickosť aj estetiku pre bezpečné uskladnenie, či už medzi kuchynskými seansami, na cestách s nožom, alebo pri zasielaní do Roselli na našu bezplatnú službu brúsenia.
-
Materiál čepele:Uhlíková oceľ
-
Materiál rukoväte:Drevo
-
Materiál púzdra:koža
-
Dĺžka čepele:19.5 cm
-
Celková dĺžka:32 cm
-
Hrúbka čepele:2.5 mm
-
Hmotnosť:160 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Krajina pôvodu:Fínsko
Parametre produktu
-
Materiál čepele:Uhlíková oceľ
-
Materiál rukoväte:Drevo
-
Materiál púzdra:koža
-
Dĺžka čepele:19.5 cm
-
Celková dĺžka:32 cm
-
Hrúbka čepele:2.5 mm
-
Hmotnosť:160 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Krajina pôvodu:Fínsko