Popis produktu
Vykosťovací nôž Dellinger má charakteristicky zakrivenú čepeľ, vďaka čomu je ideálny na odrezávanie mäsa od kostí, oddeľovanie šliach a tučných častí alebo chrupaviek. Zúžená čepeľ je praktická pri vykosťovaní v okolí kĺbov. Vďaka jeho všestrannosti je neoceniteľným doplnkom v kuchyni každého kuchára.
Húževnatá damašková oceľ bez jadra (full Damascus) splní všetky Vaše predstavy o modernom a ostrom noži. Ostrá čepeľ je tvorená 110 vrstvami dvoch tvrdých nerezových ocelí. Čepeľ týchto nožov prechádza kalením vo veľmi presných vákuových peciach (vacuum heat treatment) a následne je ochladená dusíkom. Každý nôž je ručne brúsený pod uhlom 12-15 ° a pri tvrdosti okolo 60 HRC dosahuje mimoriadnu až extrémnu ostrosť. Nože z tejto ocele sa mimoriadne hodia pre vonkajšie kuchyne a BBQ. Je to kľúčový nástroj na krájanie a sekanie zeleniny, mäsa a kostí, bez ktorého sa už nikdy nezaobídete.
Veľmi ľahká karbónová rukoväť pôsobí moderným a takmer dokonalým dojmom. Stane sa klenotom Vašej kuchyne. Dvojité nitovanie zaisťuje dokonalú pevnosť, stabilitu a spojenie čepele s rukoväťou.
-
Materiál čepele:Damašek
-
Materiál rukoväte:Carbon Fiber
-
Dĺžka čepele:15.5 cm
-
Celková dĺžka:29 cm
-
Dĺžka rukoväte:13.5 cm
-
Hmotnosť:145 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Typ noža:Pevný
Parametre produktu
-
Materiál čepele:Damašek
-
Materiál rukoväte:Carbon Fiber
-
Dĺžka čepele:15.5 cm
-
Celková dĺžka:29 cm
-
Dĺžka rukoväte:13.5 cm
-
Hmotnosť:145 g
-
Využitie:Kuchynský
-
Typ noža:Pevný